A vendéglátásban eltöltött hosszú évek adták az inspirációt, hogy megálmodjunk valami újat. Az aktuális nemzetközi trendeket akartuk ötvözni a klasszikus magyaros konyhai világgal.

Nem szerettünk volna egy olyan, unalomig ismert újabb „trendi” bistro konyhát létrehozni, ahol a tálalás szépsége fontosabb az íznél, az adagok pedig csak kedvcsinálónak elégségesek.

A modern és hagyományos ízekkel, az étterem eklektikus berendezésével és a különböző zenei stílusú estékkel mindenki kedvében szerettünk volna járni.

Olyan éttermet akartunk létrehozni, ahol a vendég különlegesnek érzi magát, mert „egyszerűen csak jóllakni” máshol is lehet. Reméljük, sikerült.

Azt gondoljuk, ez hiányzott eddig Székesfehérvárról

A helyszín – melyre hosszas keresés után leltünk – tökéletes választásnak bizonyult ahoz, hogy a jelen és a múlt találkozzon. Elképzeléseinkben pontosan ez szerepelt.

Nálunk egy olyan egyedülálló dolognak lehetnek szem- és íztanúi Székesfehérvár lakosai és az ételek szerelmesei, mely nem csak itt, városunkban, de talán országosan is csak a bEAT-ben jöhetett létre.

2016 áprilisától Moórné Veronika és Moór László séfpáros vezeti be vendégeinket a gasztronómia csodás világába. Nemcsak házastársként, hanem séfpárosként is kíváló összhangban vannak egymással, melynek eredménye a bEAT magas színvonalú, egyedülálló konyhája. Eredményeiket, munkásságukat a szakma is többször elismerte.

Gasztronómiai versenyeken sorra érték és érik el sikereiket. Neves éttermek a mai napig elismeréssel és büszkeséggel beszélnek róluk.

A továbbiakban a szavak helyett, inkább beszéljenek az ízek…